Aktuale

Ruairí O’Connell: Qeveria duhet të merret seriozisht me luftën kundër terrorizmit

Ambasadori britanik, Ruairí O’Connell në intervistën drejtpërdrejtë të realizuar nga Gazeta Express, foli edhe për luftën kundër terrorizmit dhe sa është Kosova e ndikuar nga kjo frymë.

“Nuk mendoj se Kosova është shtet si Shteti Islamik (ISIS)”, ka thënë ambasadori, mirëpo ka shtuar se Kosova ka një problem për të cilin Qeveria dhe institucionet duhet të merren seriozisht me të.