Tech

Samsung zbulon monitorin më të gjerë të kompjuterit

CHG90 ka një raport 32: 9. Për krahasim, monitorët ultrawide kanë një raport 21: 9 dhe monitorët normale kanë një raport 16: 9.

Vëzhguesit ultrawide janë një kategori relativisht e re e monitorëve. Të premten, Samsung prezantoi CHG90, monitorin e parë në kategorinë e re “super-superievë”, dhe është tepër i gjerë.

CHG90 është pjesë e linjës së lojrave Samsung të monitorëve që vijnë me syze dhe veçori që lojtarët mund të vlerësojnë, si përgjigje të shpejtë dhe teknologjinë FreeSync 2 të AMD-së.

Shikoni CHG90 dhe shikoni për veten tuaj se sa çmendur është kjo gjë.