ShowBiz

Së paku tregohet e sinqertë

“Unë jam tmerrësisht e zemëruar me tifozët e mi, unë e urrej kur më drejtohen në publik”.

Aktorja thotë se kjo është mënyra se si mbron të drejtën e saj për privatësi.

Fituesja e Oscarit Jennifer Lawrence (27) pranoi se nuk i pëlqen që fansat e saj të ndaleshin në rrugë ose në restorante dhe të përpiqeshin të flisnin me të, transmeton KosovaPress.

“Sapo më drejtohet ndonjë fans, bëhem tmerrësisht e vrazhdë. Kjo është e vetmja mënyrë për të mbrojtur veten nga privatësia. Nëse dikush më pyet nëse mund të bëjë selfi me mua, i përgjigjem “nuk mundeni”, ka thënë Jennifer.