Aktuale

Sejdiu: Alternativa e VV-së e bazuar në shtet social-demokrat

Nënkryetari i parë i Lëvizjes Vetëvendosje, Dardan Sejdiu ka komentuar zgjedhjen nga Këshilli i Përgjithshëm i këtij subjekti, duke thënë se është një përgjegjësi të cilën e pranon me shumë bindje që rrugëtimi përpara është i mundshëm vetëm duke i qëndruar besnik alternativës qeverisëse të Lëvizjes Vetëvendosje.

“Ky besim i dhënë, për mua është një përgjegjësi të cilën e pranoj me shumë bindje që rrugëtimi përpara është i mundshëm vetëm duke i qëndruar besnik Alternativës Qeverisëse të Lëvizjes VETËVENDOSJE!, shtyllat e të cilës janë thellë të vendosura mbi luftën tonë për vetëvendosje dhe një shtet social-demokrat”, tha ai./KosovaPress