Aktuale

Sela nuk e pranon rezultatin e zgjedhjeve

Kryetari i Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela, nuk pranon rezultatin e votimeve të sotme në rrethin e dytë të zgjedhjeve lokale.

Ai tha se ka pasur kërcënime dhe blerje votash nga aktivistë partiak së bashku me policinë.

“Nuk pranojmë këtë rezultat. Do të dorëzojmë ankesa në Komisionet Komunale Zgjedhore dhe në Komisionin Shtetërore Zgjedhor”, tha Sela.

Ai shtoi se kryetarin e BDI-së, Ali Ahmeti, do ta pret në zgjedhje parlamentare dhe vlerësoi se Zoran Zaev ka arritur të thellon ndarjet etnike në Strugë.

Pak më parë fitoren në Strugë e ka shpallur kandidati i BDI-së Ramiz Merko.