Aktuale

Serbët e veriut miratojnë marrëveshjen për rrëzimin e murit

Me vendim unanim të gjithë anëtarët e Kuvendit komunal të Mitrovicës së veriut kanë miratuar pikat e marrëveshjes së arritur në mes Qeverisë së Kosovës dhe kryetarit të Mitrovicës veriore, Goran Rakiq.

Ky i fundit ka thënë se ky është treguesi më i mirë që qytetarët e Mitrovicës veriore pa dallim por edhe të tjerët të ulin tensionet dhe të bashkëjetojnë./KosovaPress/