Aktuale

Serbia shpërblen prindërit për lindjen e fëmijës së parë

Gazeta serbe “Blic” shkruan se Serbia deri në fund të vitit do ta ketë Ligjin për mbështetje financiare familjeve, të cilat për fëmijën e parë familjet do t’i marrin 100 mijë dinar serbë (830 euro).

Siç i kanë bërë të ditur burimet gazetës serbe, Ministria e Punës dhe Çështjeve Sociale, do ta rris ndihmën edhe për familjet me dy, tre dhe katër fëmijë.