Aktuale

Sërish mungojnë deputetët

Seanca e Kuvendit të Kosovës ka filluar me mungesën e deputetëve dhe për këtë arsye nënkryetarja e Kuvendit, Aida Dërguti është detyruar të jap pauzë për 10 minuta.

Këtu ka reaguar deputeti i Nismë për Kosovë, Zafir Berisha, i cili ka thënë se deputetët e pozitës janë të pa përgjegjshëm dhe në rast se nuk janë në gjendje të mbajt seanca, duhet të shkojmë në zgjedhje dhe vinë deputet më të përgjegjshëm. /KosovaPress/