Aktuale

Shefi i ushtrisë shqiptare viziton FSK-në

Shefi i Shtabit të Përgjithshëm të Forcave të Armatosura të Republikës së Shqipërisë Bardhyl Kollçaku do të qëndrojë sot në Kosovë ku do të vizitojë Ministrinë për Forcën e Sigurisë.

Kollçaku gjatë kësaj vizite do të ketë takime të ndara me ministrin e FSK-së Rrustem Berisha dhe komandantin e FSK-së gjenerallejtënant Rrahman Rama./KosovaPress/