Aktuale

Shënohet Dita Evropiane e Numrit Emergjent 112

Agjencia për Menaxhim Emergjent e Ministrisë së Punëve të Brendshme, me rastin e Ditës Evropiane të Numrit Emergjent 112, sot do të organizojnë një manifestim publik.

Organizimi kryesor do të mbahet në Komunën e Graqanicës, ndërsa manifestime do të mbahen edhe në Pejë dhe në Mitrovicë./KosovaPress/