Aktuale

Sherifi: Tryeza e thirrur nga Vetëvendosje i tensionon raportet

Sekretari i Nismës Socialdemokrate, Bilall Sherifi ka thënë se meqë tryeza e sotme filloi me aktakuza, atëherë Nisma për herë të fundit merr pjesë në tryeza që flasim për zgjedhje dhe kurdo që opozita t’i ketë numrat, le ta bëjë mocionin e mosbesimit.

Ai në tryezën e subjekteve politike të thirrur nga VV, tha se nisma e LDK-së për t’u ulur në tavolinë dhe për të biseduar u mirëprit me qëllimin se këto tryeza nëse asgjë mos të arrihet të shtensionohet situata politike, ndërsa kjo tryezë i tensionon ato raporte.

“Ideja është që të flasim në mënyrë konstruktive. Meqë filluam me aktakuza e akuza atëherë Nisma për herë të fundit merr pjesë në tryeza që flasim për zgjedhje. Kurdo që ti keni numrat bëjeni mocionin e mosbesimit”, tha ai.