ShowBiz

Shikoni se kujt i thotë “mbret” nusja e Ermalit

Ariana i është gëzuar më shumë se kushdo tjetër fetës së vjehrrit të saj. Ajo duket të jetë shumë krenare për dy meshkujt e famshëm të familjes së saj, Sabri dhe Ermal Fejzullahu.

Prej tyre edhe ajo u bë e famshme dhe këtë ndjesi e të qenurti e famshme e ka shumë për zemër nusja e Ermalit
Në koncertin e mbrëmshëm Ariana shkëlqeu me pamjen por edhe iu gëzua pa masë suksesit të vjehrrit të saj.

Ajo ka publikuar një video ku e ka vendosur një figurë të ‘mbretit’ duke iu referuar atij. Derisa Sabriu këndonte Ariana incizonte momentet më të mira të tij në skenën e performimit.