Kuriozitete

Shikoni se sa banorë i shtohen botës çdo sekond (Video)

Të gjithë e dimë se popullsia e planetit tonë Toka është rreth 7 miliardë banorë.

Por, tani keni një mundësi për të parë në kohë reale lindjet dhe vdekjet, sa është popullsia e saktë e gjithë botës, sa shtohet dhe sa zvogëlohet.

Dhe kjo është e mundur si gjithmonë falë teknologjisë. “Unilad” ka publikuar në Facebook këtë video live që tregon në kohë reale të gjitha lëvizjet e popullsisë.