Tech

Shikoni se si riparon gati në perfeksion BMW-në e shkatërruar [VIDEO]

Arthur Tussik është eksperti i riparimit të veturave i cili sfidon veten me vetura të shkatërruara pothuajse plotësisht.

Në videon në vazhdim shihet se si Arthur riparon një BMW pothuajse të shkatërruar plotësisht, transmeton Express. Aty shihen aftësitë e jashtëzakonshme dhe kujdesi ndaj detajeve që e bëjnë këtë riparim të veçantë.

the authorE B