Aktuale

Shiu e breshëri dëmtojnë kulturat bujqësore

Një rrebesh i madh shiu që ra sot në shumë të pjesë të Kosovës duket se përveç vërshimeve, ka shkaktuar edhe dëme tjera.
Moti me shi, përveç Prishtinës, ku pati vërshime në rrugë dhe shkolla, përfshiu edhe komunën e Podujevës, ku është përcjell edhe me breshër, duke shkaktuar dëme në të mbjella.