Aktuale

Shkolla e fshatit Negroc do behët me ujë të pijshëm

Ka filluar hapja e pusit me shpim të thellë ne oborrin e kësaj shkolle.

Gjatë hapjes së pusit,prezent ishte drejtori i Urbanizmit, Idriz Hysenaj, drejtori i Shëndetësisë, Ilir Shala dhe asambleisti i kësaj zone, Ilmi Shala dhe shumë qytetarë të fshatit.

Drejtori i Urbanizmit, Idriz Hysenaj ka falënderuar ne emër të kryetarit familjen Zekolli për këtë donacion.​