Aktuale

Shoferi shpëtoi i palënduar, megjithëse u rrotullua me kokë përjashta veturës (Foto)

Gjatë një gare automobilistike që është zhvilluar në Kent të Anglisë, një shofer nuk e ka marrë kthesën si duhet dhe e ka humbur kontrollin mbi veturë.

Andrew Bourke që po lëvizte me shpejtësi mbi 200 km/h, i ka dalë koka përjashta teksa është rrotulluar disa herë derisa ka ndaluar në rrethojat e pistës, transmeton Telegrafi.

Të pranishmit në Alfa Rome Championship, kanë mbetur të tmerruar duke menduar se kjo ngjarje ka përfunduar në tragjedi, por fatmirësisht shoferi ka shpëtuar i palënduar.

Helmeta në kokë dhe rripat e sigurisë, kanë bërë që Bourke të mos pësojë asnjë lëndim gjatë këtyre rrotullimeve.

“Ja një tjetër arsye e fortë, pse duhet të vëni mbrojtjen e duhur kur garoni apo vozisni në rrugë, sepse mund të ju shpëtojë jetën”, është një koment lidhur me rastin.

Andrew Bourke barrel-rolling at Brands Hatch when he suffered a brake fault at the end of the straight and clipped another car at an estimated 130mph. See SWNS copy SWROLL: This incredible sequence of pictures capture a British racing driver barrel-rolling with his head out of the WINDOW - but he miraculously walks away unscathed. Andrew Bourke was on a qualifying lap at Brands Hatch when he suffered a brake fault at the end of the straight and clipped another car at an estimated 130mph. The collision sent his Alfa Romeo GTV into a violent spin - the force of which pushed his helmet out of the window. His head can he seen perilously dangling out of the vehicle as it rolls several times before slamming into the safety netting and landing on its wheels. Remarkably Mr Bourke, of Corby, Northants., climbed out of the wreckage and walked away. He was later checked over by paramedics and given the all-clear.

Andrew Bourke barrel-rolling at Brands Hatch when he suffered a brake fault at the end of the straight and clipped another car at an estimated 130mph. See SWNS copy SWROLL: This incredible sequence of pictures capture a British racing driver barrel-rolling with his head out of the WINDOW - but he miraculously walks away unscathed. Andrew Bourke was on a qualifying lap at Brands Hatch when he suffered a brake fault at the end of the straight and clipped another car at an estimated 130mph. The collision sent his Alfa Romeo GTV into a violent spin - the force of which pushed his helmet out of the window. His head can he seen perilously dangling out of the vehicle as it rolls several times before slamming into the safety netting and landing on its wheels. Remarkably Mr Bourke, of Corby, Northants., climbed out of the wreckage and walked away. He was later checked over by paramedics and given the all-clear.

Andrew Bourke barrel-rolling at Brands Hatch when he suffered a brake fault at the end of the straight and clipped another car at an estimated 130mph. See SWNS copy SWROLL: This incredible sequence of pictures capture a British racing driver barrel-rolling with his head out of the WINDOW - but he miraculously walks away unscathed. Andrew Bourke was on a qualifying lap at Brands Hatch when he suffered a brake fault at the end of the straight and clipped another car at an estimated 130mph. The collision sent his Alfa Romeo GTV into a violent spin - the force of which pushed his helmet out of the window. His head can he seen perilously dangling out of the vehicle as it rolls several times before slamming into the safety netting and landing on its wheels. Remarkably Mr Bourke, of Corby, Northants., climbed out of the wreckage and walked away. He was later checked over by paramedics and given the all-clear.