Aktuale

Shpend Ahmeti flet rreth Gjendjes së Jashtëzakonshme

Kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti ka thënë që gjendja e jashtëzakonshme është diskutuar nga qeveria dhe do të diskutohet nesër nga institucionet që e kanë kompetencën për ta kërkuar nga Kuvendi.

“GjJ është instrument për të marr vendime më shpejtë. Kjo nuk nënkupton automatikisht masa të mbyllje”, thotë ai.

Tutje ai shton se ende nuk kanë parë propozimet e masave për të vlerësuar se a janë të mira apo jo.

1. Gjendja e jashtëzakonshme – është diskutuar nga qeveria dhe do të diskutohet nesër nga institucionet që e kanë…

Posted by Shpend A. Ahmeti on Saturday, 11 korrik 2020