ShowBiz

Shpenzime marramendëse në dasmën e “Kemalit”

Edhe pak ditë i ndajnë nga dita më e rëndësishme e jetës së tyre, dita kur çifti Fahrije Evenc dhe Burak Ozçevit do të kurorëzojnë dashurinë e tyre.
Ndërsa duket se kjo ceremoni e cila do të zhvillohet në një nga vendet më të shtrenjta në Turqi do të ketë shpenzime marramendëse.

Sipas informacioneve që kanë dhënë të afërmit e çiftit, ata do t’i thonë”po” njëti-tjetrit në vilën e Sahit Hailm Pashasë në Sarejer.

Ata do të paguajnë secili nga 150 euro për të hyrë në vilë. Me të gjitha detajet e dasmës po merret vetëaktorja . Në dasmën e Fahrijes dhe Burakut do të jenë 500 të ftuar. Vetëm për rezervimin e ambinetit me pamje nga ngushtica, Burak Ozcevit ka shpenzuar 300 mijë lira.