Aktuale

Shqiptarët vazhdojnë të qëndrojnë nën tenda në Francë

Në Lyon ka shqiptarë nga Kosova e Shqipëria që vazhdojnë të jetojnë në tenda dhe në kushte aspak të favorshmeNga Franca vazhdojnë të vijnë imazhe e pamje të tmerrshme.

Qindra shqiptarë nga Kosova e Shqipëria vazhdojnë të vijnë në këtë shtet dhe të kërkojnë strehim e fatkeqësisht këtë nuk e gjejnë, raporton “Radio Televizioni Iliria e Gjenevës”.Lyoni, një ndër qendrat e mëdha franceze vazhdon të mbetet pikëtakimi i shqiptarëve të ikur nga vendet e tyre, këtu takon tmerrin, përcjell albinfo.ch.

Këtu takon vuajtjen, dhembjen dhe shpresën për një ditë të re dhe eventualisht ndonjë lajm të ri për statusin e këtyre njerëzve që jetojnë në tenda.

Në Lyon ka shqiptarë nga Kosova e Shqipëria që vazhdojnë të jetojnë në tenda dhe në kushte aspak të favorshme.Në Lyon ka shqiptarë nga Kosova e Shqipëria që vazhdojnë të jetojnë në tenda dhe në kushte aspak të favorshme Nga Franca vazhdojnë të vijnë imazhe e pamje të tmerrshme.

Qindra shqiptarë nga Kosova e Shqipëria vazhdojnë të vijnë në këtë shtet dhe të kërkojnë strehim e fatkeqësisht këtë nuk e gjejnë, raporton “Radio Televizioni Iliria e Gjenevës”.

Lyoni, një ndër qendrat e mëdha franceze vazhdon të mbetet pikëtakimi i shqiptarëve të ikur nga vendet e tyre, këtu takon tmerrin, përcjell albinfo.ch.Këtu takon vuajtjen, dhembjen dhe shpresën për një ditë të re dhe eventualisht ndonjë lajm të ri për statusin e këtyre njerëzve që jetojnë në tenda.Në Lyon ka shqiptarë nga Kosova e Shqipëria që vazhdojnë të jetojnë në tenda dhe në kushte aspak të favorshme.