Aktuale

Si kundërpërgjigje për taksën, serbët do të bllokojnë pikën kufitare në Bërnjak

Kryetari i Komunës së Zubin Potokut, Stefan Vulovic, ka marrë vendim që nga ora 12 deri në orën 13:00 të gjitha të mbyllen të gjitha dyqanet, pika kufitare në Bërnjak do të bllokohet, si dhe të gjitha rrugët në fshatin Zupçe të bllokohen gjithashtu.

Këto lëvizje të zyrtarëve të kësaj komune, vijnë si përgjigje për masën e vendosur nga Qeveria e Republikës së Kosovës për produktet serbe, shkruan RTS, transmeton Gazeta Express.

Edhe të gjitha shkollat për një orë nuk do të mbajnë mësim në këtë komunë./Express/

the authorSamir Dalipi