Aktuale

Situatë katastrofike në Tiranë, një grua për pak nuk humb jetën, shpëtohet nga policia dhe kalimtarët

Përmbytje të mëdha janë duke ndodhur në të gjithë Shqipërinë, ndërsa Tirana është paralizuar.

Situatë katastrofike në Tiranë, një grua për pak nuk humb jetën tek 9-katëshet nga përmbytjet

Ndërsa Syri.net ka publikuar një video, ku duket se një grua për pak sa nuk ka humbur jetën, pasi ka rrëshqitur dhe ka rënë në ujë.

Situata ka qenë e rëndë, ku nga pamjet duket se është dashur ndërhyrja e kalimtarëve dhe më pas e policisë që kanë bërë të mundur shpëtimin e saj.