Tech

Smartfonët më të mirë të vitit 2017, iPhone apo Samsung – kush prinë?

I kemi çdo ditë në duar dhe janë bërë pjesë e pandashme e jona.
Samsung apo iPhone? Cili është më i përdorueshëm, cili është më i mirë, cili ka performanca e kamerë më të mirë. Debati për markën me smartfonët më të mirë nuk ndalon, transmeton lajmi.net

Edhe viti 2017 ishte vit produktiv në teknologji, Samsung dhe iPhone prezantuan dhe plasuan në treg një varg të madh pajisjesh teknologjike që bënë bujë të madhe.

Sigurisht, keni menduar se cili nga smartfonët është më i miri gjatë këtij viti, iPhone X apo Samsung Galaxy S8?

Në listën e mëposhtme do të gjeni të rradhitur top 10 smartfonët më të mirë të këtij viti.

1. Samsung Galaxy S8

2. Samsung Galaxy S8 Plus

3. Google Pixel 2

4. iPhone X

5. Huawei Mate 10 Pro

6. Samsung Galaxy Note 8

7. LG V30

8. LG G6

9. iPhone 8 Plus

10. OnePlus 5T

the authorE B