Tech

Smartphone-i juaj fsheh shumë sekrete, zbulojini dhe futini në punë tani

Smartfonët janë kthyer në një mjet të pandashëm të çdokujt, pavarësisht moshës dhe profesionit. Dikush është azhurnuar me teknologjinë më të fundit, ndërsa të tjerë përdorin celularë pak më të “vonuar”, e megjithatë interneti është tek të gjithë.

Megjithatë kur vjen puna tek bateria e tyre, të gjithë janë në një mendje: Si të gjejmë ndonjë mënyrë që mbushja të zgjasë sa më shumë?! Më poshtë janë renditur disa truqe dhe këshilla për përdoruesit e Android dhe IOS.

the authorE B