Tech

Snapchat jashtë funksionit, ‘frikësohen’ përdoruesit

Snapchat, aplikacioni që shërben për të dërguar fotografi dhe mesazhe ka frikësuar të gjithë përdoruesit pasi nuk po punon.

Shumë persona janë tronditur dhe kanë shkruajtur në Twitter se kanë një problem me programin dhe nuk arrijnë ta kuptojnë arsyen.

Ndërkohë, aplikacioni i është përgjigjur të gjithëve duke i thënë se po kontrollojnë që ta rregullojnë sa më shpejt problemin.

Duket se kjo gjë nuk ka ndodhur me të gjithë prandaj rrezikon që Snapchat të jetë jashtë funksionit për të paktën 24 orë.

the authorE B