Tech

Sony me kufjet e reja VR

Javën e kaluar, kufjet Sony PlayStation VR ishin një vjeç dhe tani Sony ka njoftuar se po lanson një version të ri të pajisjes në Japoni.

Sony PlayStation VR ka një dizajn pak më të ri mbi pajisjen e gjeneratës së parë. Ka disa ndryshime të vogla të dizajnit, duke përfshirë zhvendosjen e portit t të kufjeve dhe gjithashtu vjen me një njësi procesori të përmirësuar.

Pajisja merr një model të ri CUH-ZVR2 dhe do të dalë në shitje në Japoni më 14 tetor. Çmimi për Sony PlayStation VR kufje të re është ¥ 44,980 ($ 400) për Japoninë, kjo përfshin kamerën PlayStation.

Sony ka thënë se çmimi i paketës për SHBA-në është i njëjtë, megjithëse nuk ka zbuluar një datë të lëshimit për SHBA-në ende. Gjithashtu nuk ka detaje se kur kufjet e reja të PlayStation VR vijnë në Evropë.

the authorE B