Rajon & Botë

Sot dëshmojnë shefat e inteligjencës amerikane për lidhjet e Trumpit me Rusinë

Dy shefat e inteligjencës amerikane janë të gatshëm që të dëshmojnë sot para Kongresit për lidhjet e mundshme mes Rusisë dhe fushatës zgjedhore të presidentit Donald Trump, para dhe gjatë zgjedhjeve në SHBA.

Ata, po ashtu, do t’i adresojnë pohimet e pabaza të Trumpit se telefonat e tij ishin përgjuar nga paraardhësi i tij Barack Obama, transmeton Express.

Drejtori i FBI-së, James Comey, dhe shefi i NSA, admirali Mike Rogers, do të ofrojnë prova në një seancë të rrallë të hapur të Komitetit të Inteligjencës të Kongresit.

Ndërkohë, Trump e ka quajtur hetimin “persekutim total”.

E Rusia e mohon se ka tentuar të ketë ndikim në zgjedhjet presidenciale në SHBA.

the authorE B