Aktuale

Sot Kuvendi pritet ta votojë demarkacionin

Kuvendi i Kosovës sot mban seancë të jashtëzakonshme për demarkacionin e kufirit me Malin e Zi.Seanca ka në rend dite vetëm një pikë – shqyrtimin e Projektligjit nr.06/L-060 për ratifikimin e Marrëveshjes për Kufirin Shtetëror në mes të Republikës së Kosovës dhe Malit të Zi.

Kjo është përpjekja e tretë e Kuvendit të Kosovës për mbajtjen e seancës për demarkacionin, pasi javën e kaluar ka dështuar mbajtja e dy seancave të parapara me këtë rend dite.

the authorE B