Aktuale

Sot mblidhet KQZ-ja, ky është rendi i ditës

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve do të mbajë sot mbledhjen e radhës.

Mbledhja parashihet të fillojë në ora 14:00 dhe ka disa pika të rendit të ditës.

Mbledhja do të udhëhiqet nga Kryetarja e KQZ-së, Valdete Daka, shkruan FaktePlus.

Njoftimi i plotë:

Sot (e premte, 3 korrik, ora 14:00) Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mban mbledhjen e radhës me këtë rend dite:

1. Hyrje – Znj. Valdete Daka, kryesuese e mbledhjes së KQZ-së;

2. Raport i Këshillave të KQZ-së:

· Këshilli për Çështje Ligjore:

– Shqyrtimi dhe miratimi i kërkesës për zëvendësimin e anëtarit të Kuvendit Komunal në Mitrovicën e Veriut.

· Këshilli për Operacione Zgjedhore:

– Shqyrtimi dhe miratimi i rishikimit të Planit të Punës së KQZ-së për vitin 2020.

3. Të ndryshme;