Aktuale

Sot rinumërohen 494 vendvotime

Sot në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve do të fillojë procesi i rinumërimit të 494 vendvotimeve

Për rinumërimin në këto vendvotime është marrë vendim sot në mbledhjen e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve.

Këtë e ka konfirmuar për express zëdhënësi i KQZ’së, Valmir Elezi.

“Ju njoftoj se sot, në orën 16:00, në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve do të fillojë procesi i rinumërimit të 494 vendvotimeve për të cilat ka marrë vendim Komisioni Qendror i Zgjedhjeve”, ka deklaruar Elezi.