Tech

Starbucks do të shesë NFT që mundësojnë përvoja dhe përfitime ekskluzive për klientët

Starbucks po përpiqet të zgjerojë konceptin e tij “Vendi i Tretë” – një vend midis shtëpisë dhe punës – në botën dixhitale. Klientët do të jenë në gjendje të blejnë NFT unike nga Starbucks dhe t’i përdorin ato për të marrë casje të veçantë në përvojat dhe përfitimet e lidhura me Starbucks.

“Ky komunitet do të forcojë më tej markën Starbucks, do të angazhojë partnerët tanë dhe ne presim që ai të jetë aktiv për biznesin tonë,” tha shefi i marketingut të Starbucks Brady Brewer në thirrjen e fitimeve të kompanisë të marten.

“Nëse shikoni kompanitë, markat, të famshmit, ndikuesit që po përpiqen të krijojnë një platformë dhe biznes dixhital NFT, nuk mund të gjej një prej tyre që të ketë thesarin e pasurive që ka Starbucks, nga koleksionet deri te e gjithë trashëgimia e kompanisë”, tha Schultz në takim.