Arsim & Kulturë

Studentët gjerman xhiruan një mrekulli kinematografike (Video)

Kjo video qëndron mes një reklame dhe një filmi.

“Dear Brother” është një tregim i prekshëm i dy vëllezërve të cilët shkojnë në një udhëtim për në vendet e rinisë së tyre.

Kjo video është realizuar në peizazhet e Skotlandës, tregimi dhe fundi i papritur nuk do të lënë askënd që shikon këtë video indiferent.

Këtë video do ta shikoni përsëri dhe përsëri, por çdoherë do ju sjell frymëzim dhe lumturi në zemrat tuaja.

Ua rekomandojmë ta shihni këtë tregim: