Tag Archives: Kanabis

Aktuale

Basha: Rama i dështuar u ofron vende pune në arat me hashash, u mashtroi për uljen e çmimit të energjisë dhe naftës

“Hashashi është kultura bujqësore që u ofron Edi Rama fermerëve dhe arat me kanabis, janë vendet e punës për shqiptarët”....