Tech

Tani e keni më lehtë të bleni vetura në Facebook

Facebook ka njoftuar sot se ka arritur marrëveshje me disa kompani të shitjes së makinave për ta bërë më të lehtë blerjen dhe shitjen e automjeteve.

Kjo do të bëhet në platformën e Facebookut, “Marketplace”. Falë partneriteteve të reja, Facebook do ta bëjë shumë më të lehtë kërkimin e veturave të reja dhe shitjeve të tyre.

Njerzit nga mbarë bota do të jenë në kontakt direkt me tregtarët dhe pronarët e veturave.

Edmunds, Cars.com, Auction123, CDK Global dhe SocialDealer janë vetëm disa nga faqet e famshme të shitjes së veturave që tani janë online në Facebook./Indeksonline/

the authorE B