Rajon & Botë

Të gjithë kundër Meghan Markle, e quajnë hipokrite

Pas martesës me Princ Harry-n, Meghan Markle i është dashur të ndryshojë shumë gjëra në jetën e saj.
Ndryshimet kanë filluar tek veshja, stili i saj por tashmë ka ndryshuar edhe theksin. E folura e saj nuk është njëlloj si më parë.

Meghan shfaqet në një video duke folur me një theks britanik, gjë e cla ka acaruar shumë njerëzit.

Ata janë shprehur të zhgënjyer, mendojnë se Meghan shtiret dhe u duket hipokrite.
Pra ndryshimi i theksit nuk ka qenë zgjedhja e duhur. Mjaftoi vetëm një gjë kaq e vogël për ti kthyer njerëzit kundër Dukeshës më të re në Pallatin Mbretëror në Britani.

the authorE B