Aktuale

Të hënën mblidhet Kryesia e Kuvendit

Kryesia e Kuvendit të Kosovës do të mbajë të hënën mbledhjen e saj të radhës me kryetarët e grupeve parlamentare.

Në këtë mbledhje ka dy pika të rendit të ditës të cilat renditen si vijon:

Propozimi për organizimin dhe funksionalizimin e komisioneve parlamentare.

Të ndryshme.

Këtë e kanë bërë të ditur zyra për media dhe marrëdhënie me publikun, e Kuvendit të Kosovës, njofton Klan Kosova.

Mbledhja është paraparë të mbahet në ora 11:00.

the authorGazetaKNN