Tech

Të moshuarit dhe teknologjia (Foto)

Përballja e të moshuarve me teknologjinë krijon situatat më komike, shkruan arbresh.info.

Përmes këtyre fotove shihni se si ai dalin të moshuarit të merren me botën e shekullit 21./arbresh.info/

Bartja e linqeve me fletore

Kërkimi ne Google

Leximi i orës

Përdorimi i telekomandës

Mesazhet

Selfie