Aktuale

Tërmeti në Shqipëri, shqiptarët në Amerikë mbledhin mbi 1 milion dollarë ndihma

Veprimtari për çështjen kombëtare në SHBA, Uk Lushi, nëpërmjet një postimi ka deklaruar se shqiptarët që jetojnë dhe veprojnë në SHBA, kanë mbledhur mbi 1 milionë euro ndihma për bashkëkombasit e dëmtuar nga tërmeti i ndodhur gjatë mëngjesit të së martës në Shqipër.

“Ju dua shqiptaro-amerikanë! Jemi një”, ka deklaruar Lushi.

Postimi plotë:

Shqiptarët e Amerikës mbledhin mbi 1 milionë dollarë ndihma për bashkëkombasit në nevojë për më pak se 24 orë.

Ju dua shqiptaro-amerikanë! Jemi një— NJË KOMB! ❤️

the authorSamir Dalipi