Arsim & Kulturë

‘The British School of Kosova’ fton të gjithë parashkollorët dhe prindërit t’iu bashkëngjiten në ‘Open Day’, argëtim dhe ushqime pa kufij

The British School of Kosova‘ ka organizuar ditën më të amdhe për të gjithë nxënësit e nivelit parashkollor në Kosovë.

“Opend Day”, është eventi më i madh i organizuar në Kosovë ndonjëherë për të gjithë parashkollorët.

Me këtë rast, ‘The British School of Kosova’ ka ftuar të gjith parashkollorët dhe prindërit e tyre që të marrin pjesë në ‘Open Day’, ku do të ketë argëtim pa kufij, me personazhet e Disney Land, kërcime të animuara dhe lojëra të ndryshme.

Party do të mbahet të shtunën me 4 maj 2019 nga ora 14:00 në oborin e ‘The British School of Kosova’.

Në këtë party do të ketë edhe shumë ushqime të shijshme dhe pije për të gjithë pjesëmarrësit.

‘The British School of Kosova’ gjendet në magjistralen Prishtinë-Fushë Kosovë, të Zona Industriale.

Për më shumë informata: 381 38 600 888 +383 45 150 130

the authorBurbuqe Metolli