Tech

Toyota shton të hyrat, forcon partneritetin me Mazda

Profiti neto i kompanisë japoneze të automobilave Toyota është ngritur 11 për qind në 5,6 miliardë dollarë në tremujorin e dytë, i cili është mbyllur në qershor, ndërkohë që janë paralajmëruar bisedime për forcimin e partneritetit strategjik me Mazda.

Të hyrat e Toyota, prodhues i “Corola”-s dhe automjetit hibrid “Prius”, janë rritur shtatë për qind në 7.050 miliardë jenë, transmeton AFP.