Tech

Treni që ka thyer rekordin botëror për shpejtësi (Video)

603 km/h është shpejtësia me të cilën është thyer rekordi botëror në shpejtësinë e trenit.

Është treni japonez, ai i cili e ka arritur këtë shpejtësi marramendëse, shkruan lajmi.net

Forma e tij e përthyer në fillim dhe ngjyra janë gjithashtu veçantitë e tij.

Më poshtë mund të shihni këtë tren dhe gjithashtu të provoni të merrni fotografi. A do t’ia dilni mbanë? /Lajmi.net