Shëndetësi

Tri ushqimet që nuk duhet larë kurrë

Edhe pse qëkur jemi të vegjël na mësojnë se duhet larë të gjitha ushqimet para se t’i hamë, kjo nuk është gjithmonë e rastit.

Disa ushqime duhet të lahen mirë, ndërsa për disa tjera një gjë e tillë nuk rekomandohet, transmeton KosovaPress.

Këto tri ushqime nuk duhet larë asnjëherë:

1. Vezët

2. Makarona

3. Kërpudhat

Këto tri ushqime gjithmonë duhet larë:

1.Pemët dhe perimet

2.Frutat e arrave

3.Pemët e thara