Rajon & Botë

Trump: Kam fituar edhe votën popullore, nëse miliona njerëz nuk do të votonin jashtëligjshëm

Presidenti i zgjedhur Donald Trump, ka hedhur dyshime të pabazuara në prova të dielën se “miliona njerëz” votuan në mënyrë të paligjshme për Hillary Clinton dhe se në të kundërtën ai do të kishte fituar votën popullore.

“Përveç fitores në Kolegjin Zgjedhor me një lumë votash, kam fituar edhe votën popullore, në qoftë se nuk do të mblidhnit miliona njerëz që kanë votuar në mënyrë të paligjshme,” ka shkruar në twitter Trump./KosovaPress/