Rajon & Botë

Trump pas pesë muajve për herë të parë në pushimoren shtetërore

Pothuajse pesë muaj pa zgjedhjes, presidenti amerikan Donald Trump për herë të parë vendosi që të kalojë pushimet në pushimoren shtetërore Camp David, dhe jo në pushimoret e tija private në Florida dhe Nju Xhersi.

AP vlerëson se nuk pritet që një gjë e tillë të bëhet e zakonshme për Trump, pasi që më herët ai u ka shpjeguar gazetarëve se nuk i pëlqejnë pushimoret.