Rajon & Botë

Turqia kërkon nga Holanda të dyshuarën për terrorizëm

Zyrtarët turq kanë thënë sot se besojnë që ekstremistja që kërkon Turqia dhe SHBA gjendet në Holandë dhe do të kërkojnë ekstradimin e saj.
Seher Demir Sen, lidere e Partisë Revolucionare Popullore që është e ndaluar në Turqi thuhet se është përgjegjësve për sulmin me bombë në ambasadën amerikane në Ankara në vitin 2013, në të cilin ka mbetur i vrarë një pjesëtar i sigurimit, transmeton Asociated Press.