Rajon & Botë

Tusk: Ai që she fashizmin në Roterdam, nuk ka asnjë kontakt me realitetin

Parlamenti Evropian sot e kritikoi ashpër deklaratat e zyrtarëve turq të bëra për Gjermaninë dhe Holandën, të cilat i kanë akuzuar për fashizmit.

“Roterdami, i cili u shkatërrua plotësisht nga nazistët, i cili tani ka një kryetar që ka lindur në Marok. Nëse dikush e sheh fashizmin në Roterdam, atëherë nuk ka asnjë kontakt me realitetin”, tha Presidenti i Këshillit të Evropës, Donald Tusk, para Parlamentit Evropian./KosovaPress/