Tech

Universiteti Harrisburg krijon koleksionin NFT

Universiteti Harrisburg po i bashkohet botës së NFT-ve me një koleksion të ri “duke vënë në pah disa nga momentet tona më të rëndësishme të Universitetit”.

Projekti u njoftua gjatë galas vjetore të Universitetit dhe me fondet e mbledhura përmes shitjeve të NFT-ve që ndihmojnë në mbështetjen e Universitetit dhe mbledhjen e parave të bursave.

Faqja e internetit e universitetit NFT dhe tregu mbeten në zhvillim dhe do të ofrojnë mjete për ata që janë të interesuar në program:

Mësoni – Zbuloni burime mbi NFT-të, kriptovalutat, blockchain dhe më shumë, së bashku me lidhjet me ofertat arsimore të lidhura me universitetin.

Blini – Bleni NFT nga koleksioni zyrtar i Universitetit Harrisburg.

Ndani – Ndihmoni në ndërtimin e komunitetit NFT të Universitetit Harrisburg duke ndarë përvojat me studentë të tjerë, të diplomuar, fakultet dhe mbështetës.