Aktuale

Vasfije Krasniqi do të dëshmojë në Kongresin Italian për dhunimet

Me iniciativën e ambasadores në Itali, Alma Lama, Vasfije Krasniqi-Goodman do të dëshmojë në Kogresin dhe Sanatin Italian.

Vasfije Krasniqi- Goodman do të dëshmojë para dy komisioneve për dhunimet që kanë ndodhur në Kosovë. Gjatë këtij Kongresi, do të jenë të pranishme edhe ish Presidentja Atifete Jahjaga dhe dy deputete.

Dëshmia do të bëhet nesër më 26 qershor.

the authorBurbuqe Metolli