Aktuale

Veç dje në Gjinekologji u lindën 20 bebe

Në klinikën e Gjinekologjisë gjatë ditës së djeshme kanë ardhur në jetë 20 bebe.

Kësaj radhe, numri i djemve dhe vajzave është i barabartë 10 me 10, raporton Gazeta Shneta.

Mungesa e buxhetit lë mangët furnizimin me barna në spitale

11 nëna kanë lindur me prerje cezariane sipas raportit.

Ndërsa 10 gra janë bërë nëna për herë të parë.