Aktuale

Vendet që do të mbesin pa energji elektrike

KEDS ka njoftuar për ndërprerjet e energjisë elektrike në disa vende në Kosovë.

Ndërprerjet sipas njoftimit të KEDS-it janë  të  domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit.

Vendet që do të kenë ndërprerje të energjisë elektrike:

Gjakovë

Më  13.02.2017 në NS 110/35 kV Gjakova I do të  shkyçet:

 

·        LP 35 kV Gjakova III (810840)  prej orës  11:00 deri në ora 11:10   si dhe prej orës 14:50 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike mbesin daljet 10kV: Dalja 10kV TS Nertili (Kodi:  81084033); Dalja 10kV konvikti (Kodi: 81084022); Dalja 10kV Elektrokosova (Kodi: 81084020); Dalja 10kV Ngrohtorja (Kodi:  81084024); Dalja 10kV TS-7 (Kodi: 81084021)

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike mbesin  rrugët: Edith Durham, Elton Zherka, Musa Zajmi,Tirana, Xhemajl Avdullahu, Shkollat e mesme, Petrol Company, Mbretëresha Teutë, Nënë Tereza, Musa Zajmi, Ferhat Binishi, Selman Riza dhe Naum Veqilhargji, Sadik Stavileci, Sadik Pozhegu, Fehmi Agani, Mark Malota, Tivari, Gjon Sereçi, Dah Polloshka, Ibrahim Fehmiu dhe Kosovatransi, Wesni Clark dhe Ngrohtorja.

Arsyeja e shkyçjes:  ndërrimi i ndërprerësit.

Mitrovicë,

Mirëmbajtje të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më  11.02.2017  në NS 110/10 kV Skenderaj do të shkyçet:

·        Dalja 10 kV Llausha ( 74000011)  prej orës 10:30 deri në ora  12:30

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesë fshati Llaushë, Lagjja tre (3).

Arsyeja e shkyçjes: Kalimi i konsumatorëve nga NS 10/0.4kV ish tjegullorja e vjetër në TS-in e ri (dislokim).

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

2.

Më  10.02.2017  në NS 110/10 kV Skenderaj do të shkyçet:

·        Dalja 10 kV Llausha ( 74000011)  prej orës 12:00 deri në ora  15:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesë fshati Llaushë, Lagjja tre (3) .

Arsyeja e shkyçjes: kyçja e kabllos në TS10/0.4kv  Kulla, nga kompania G3 Inxhinieringu.

Gjilan,

Mirëmbajtje të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 11.02.2017  në  NS 35/10 kV Lladovë do të shkyçet:

 

·        Dalja 10 kV Zhegra (Kodi: 61066006)  prej orës 11:00 deri në ora  15:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Zhegra, Lladova, Llashtica (një pjese), Shurdhani, Pidiqi, Selishta, Çeliku, Haxhtë, Isufaj, Terziaj dhe Demirët.

Arsyeja e shkyçjes: montimi i dy ndarësve linjor.

Prishtinë

Mirëmbajtje të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 10.02.2017 në NS 35/10kV Drenasi do të ketë shkyçje totale nga ora 11:00 deri në ora 12:00

Pa tension do të mbesin: Te Soliterat, posta, te Shtëpia e Shëndetit, Muratori 2000, Kulla com, Shtëpiza 2 (Rukolli), lagjja e Ferroniklit, Çikatovë e Vjetër (TS Morinët), Qendra Zejtare Lokalet, Obri , Antena e Vales, Obri Mulliqet, Terdefc , Shtrubullova 1, Shtrubullova 2, Krajkovë, Damaneku, Baica, Shtrubullova, konsumatorët komercialë, Pokleku, Vasileva, Sefë Hasi-Ferma e lopëve, Rexhep Cërrvadiku, Drenas te Xhamia, Drenas te Feronikeli, Drenas Qorrovitë, Drenas Qikatova, Gllobari, Gllobar te shkolla, Tërrstenik, Gërthyesi Kalisi, Vërbovci,TS Ipko, Shkolla e  mesme, Korotica, Sankovci, Fushtica, Florim Kurrumeli Gllanaselle,Trasingu- gurthyesi te Kroni i Mbretit.

Arsyeja e shkyçjes: Evitimi i defektit në linjën 35kV Kosova A-Drenas.